Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Β2 ΟΜΙΛΟΣ 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (POST GAME)


2               -             1

Μετά από πολλές αλλαγές στο πρόγραμμα της αγωνιστικής λόγω του αιτήματος της Δόξας Δράμας για μετάθεση της ώρας διεξαγωγής των τοπικών πρωταθλημάτων τελικώς η ομάδα μας αγωνίστηκε κανονικά την Κυριακή στις 15:00 στην Νέα Κρώμνη με αντίπαλο την Δόξα Μικροκλεισούρας.Το παιχνίδι κρίθηκε στην δύναμη και στις λεπτομέρειες καθώς ο κακός αγωνιστικός χώρος λόγω των βροχοπτώσεων αλλά και ο αργός ρυθμός δεν βοήθησαν ώστε να διεξαχθεί ένα ποιοτικώς καλύτερο ματς.

Λεπτό προς λεπτό

Στο 20' ΓΚΟΛ 0-1 Ο Μάτσος εκτελεί φάουλ για την Μικροκλεισούρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Polisi με κοντινή κεφαλιά ανοίγει το σκορ μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς για τους φιλοξενούμενους.
Στο 25' τεράστια ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να κάνουν το 0-2.Ο Ωραιόπουλος εκτελεί φάουλ από τα 40 μέτρα και τραντάζει την συμβολή των δοκών.
Στο 33' ευκαιρία για τον Ακρίτα να ισοφαρίσει.Ο Τσακίρης εκτελεί κόρνερ στο δεύτερο δοκάρι ο Κουγιμτζίδης σπάει την μπάλα παράλληλα με την γραμμή του τέρματος αλλά εκεί δεν παρεμβάλεται κανείς ώστε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 40' ο Καρατζιάς σουτάρει η μπάλα κοντράρει στον αμυντικό στην επαναφορά ξανά σουτ του Καρατζιά η μπάλα ξανακοντράρει και καταλήγει ελάχιστα άουτ σε κόρνερ.
Στο 52' ΓΚΟΛ 1-1 φάση διαρκείας στα καρέ της Μικροκλεισούρας η μπάλα μετά από κόντρες καταλήγει στον Καρατζιά που με κεφαλιά κάνει το 1-1.
Στο 57' ευκαιρία για τον Ακρίτα να πετύχει το 2-1.Ο Κιουμουρτζής από αριστερά σπάει την μπάλα στον επερχόμενο Μπράχια που σουτάρει αλλά ο τερματοφύλακας διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.
Στο 59' κόρνερ του Τσακίρη κεφαλιά του Καλοσίδη στο πρώτο δοκάρι ελάχιστα άουτ.
Στο 62' ο Μπράχια περνάει από αριστερά πασάρει στον Σαμουλαδά που σουτάρει και στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ από κοντινή απόσταση.
Στο 65' ο Μπράχια σπάει με το κεφάλι στον Κιουμουρτζή με υπερένταση πιάνει την κεφαλιά η μπάλα στο δοκάρι.
Στο 69' ΓΚΟΛ 2-1 μάχες σώμα με σώμα στην περιοχή της Μικροκλεισούρας η μπάλα καταλήγει μετά από κόντρες στον Καρατζιά που πλασάρει και γράφει το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Στο 73' ο Σκηνίτης από τον άξονα παίζει κάθετα το ένα δύο με τον Καρατζιά βγαίνει σε θέση τετ α τετ πλασάρει η μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στο 83' φάουλ για την Μικροκλεισούρα ο Μάτσος εκτελεί η μπάλα κοντράρει και φεύγει ελάχιστα άουτ.


Οι συνθέσεις των 2 ομάδων:

ΑΚΡΙΤΑΣ ΝΕΑΣ ΚΡΩΜΝΗΣ:
Αντωνιάδης,Καπαγερίδης,
Σαμουλαδάς,Κουγιμτζίδης,Παντελίδης
(46'Κιουμουρτζής),Καλοσίδης,Σαββόγλου,
Σκηνίτης(72' Θεοδωρίδης),Τσακίρης
(85' Καλαιδόπουλος),Καρατζιάς
(88' Πιστοφίδης),Μπράχια

ΔΟΞΑ ΜΙΚΡΟΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ:
Παπαδημητρίου,Σίγγος,Αναστασιάδης,
Ρεντέζης,Polisi,
Ωραιόπουλος Α.,Σιδηρόπουλος,
Ωραιόπουλος Γ.
(63' Μαυρουδής),Μάτσος,Ζάντζας

Για το παιχνίδι έκανε δηλώσεις στο επίσημο blog της ομάδας ο προπονητής κ. Μεσσίνης:
"Ένα μέτριο παιχνίδι σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο.Εμείς από την πλευρά μας δεν είμασταν αυτοί που έπρεπε να είμαστε και πετυχαίνουμε μια νίκη η τρίτη στην σειρά με ανατροπή.Αυτό μπορεί να δείχνει ότι η ομάδα βγάζει αντίδραση και είναι καλό αλλά από την άλλη δείχνει πως δεν μπαίνουμε στο ματς έτσι όπως πρέπει να μπούμε και είναι σημάδι που πρέπει να δώσουμε προσοχή γιατί θα το πληρώσουμε.Είχαμε και την απώλεια του πρώτου μας σκόρερ του Προκοπίου που μεταπήδησε στην U19 της Δόξας αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία.Πρέπει να μπαίνουμε δυνατά από το πρώτο λεπτό.Στα θετικά είναι ότι η ομάδα ανέβηκε ξανά στην κορυφή μετά το στραβοπάτημα της Μικρόπολης.Κρατάμε μόνο το αποτέλεσμα και συνεχίζουμε την δουλειά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου