Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Β2 ΟΜΙΛΟΣ 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (POST GAME)


3        -        2

Οι ομάδες που θέλουν να κάνουν πρωταθλητισμό σε όλο τον κόσμο πρέπει να μπορούν και στις πολύ κακές τους ημέρες σε αγωνιστικό επίπεδο να καταφέρνουν να φεύγουν από τα συγκεκριμένα παιχνίδια με τους 3 βαθμούς τις νίκης στο σακούλι τους.Κάτι τέτοιο παρακολουθήσαμε και το απόγευμα της Κυριακής στην Νέα Κρώμνη όπου ο Ακρίτας παρά την πολύ κακή εμφάνιση και τα συνεχόμενα σοκ που έπαθε στο παιχνίδι,καθώς η Γραμμένη προηγήθηκε με 1-2 κατάφερε τελικώς να πάρει δια πυρός και σιδήρου την νίκη σε ένα ματς που παρά τα 5 τέρματα που σημειώθηκαν δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας.Και αυτό γιατί πέρα από τα 5 τέρματα υπήρχαν ελάχιστες έως καθόλου φάσεις και κάθε υποψία ευκαιρίας γινόταν γκολ με τις αμυντικές συμπεριφορές και των 2 ομάδων να είναι τραγικές.Έτσι λοιπόν ο Ακρίτας αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ όπως προαναφέραμε (1-2) τελικώς κατάφερε στο τέλος να υπερκεράσει το εμπόδιο της μαχητικής Γραμμένης και να παραμείνει μόνος πρώτος στην βαθμολογία καθώς εκμεταλεύτηκε την απώλεια της Δόξας Κ. Βροντούς η οποία έχασε με 4-1 από την Δόξα Μικρόπολης που δείχνει μετά τις τελευταίες προσθήκες παικτών (2 από την Καλή Βρύση και 1 από Προσοτσάνη) να θέτει σιγά σιγά υποψηφιότητα για τις πρώτες θέσεις.Να αναφέρουμε πως μετά από καιρό είχαμε την επανεμφάνιση στην ομάδα του Ακρίτα του Γεώργιου Καρατζιά ενός ποδοσφαιριστή που έχει προσφέρει πολλά στον σύλλογο.Το καλοκαίρι είχε λυθεί η συνεργασία κοινή συναινέση αλλά η αμοιβαία εκτίμηση έδεσαν ξανά τις 2 πλευρές.

Λεπτό προς λεπτό

Στο 5' ΓΚΟΛ 1-0 βαθιά μπαλιά του Ταντσίδη προς την περιοχή της Γραμμένης ο Αθανασιάδης αδυνατεί να ανακόψει την μπάλα αυτή καταλήγει στον Προκοπίου που με ψύχραιμο πλασέ ανοίγει το σκορ.
Στο 40' ΓΚΟΛ 1-1 μπαλιά από δεξιά του Βαμβακίδη η μπάλα καταλήγει στον πολύπειρο Αμπατζόγλου που με πλασέ στην κίνηση ισοφαρίζει σε 1-1.
Στο 70' ΓΚΟΛ 1-2 κόρνερ του Λύτρα στο δεύτερο δοκάρι ο Προκοπίου δεν απομακρύνει καλά και στέλνει την μπάλα στο ύψος του πέναλτι εκεί όπου ο Αμπατζόγλου και πάλι με σουτ στέλνει την μπάλα στο δεξί παραθυράκι και γράφει το
 1-2.
Στο 75' ΓΚΟΛ 2-2 ο Ακρίτας πιέζει για την ισοφάριση και μετά από φάση διαρκείας η μπάλα καταλήγει στον Καλαϊτζίδη σουτάρει δυνατά και ο Καρατζιάς στην επανεμφάνιση του αλλάζει την πορεία της μπάλας και την στέλνει στα δίχτυα για το 2-2.
Στο 80' ΓΚΟΛ 3-2 ο Καρατζιάς πασάρει δεξιά στον Σαββόγλου σπάει την μπάλα αριστερά στον Προκοπίου που με ξερό διαγώνιο σουτ κάνει το 3-2.
Στο 84' μεγάλη ευκαιρία για την Γραμμένη.Κόρνερ από τα δεξιά με τον Λύτρα κακή αμυντική συμπεριφορά η μπάλα καταλήγει στον Αμπατζόγλου που σουτάρει και αναγκάζει τον Γιάγκου να πραγματοποιήσει την επέμβαση του αγώνα.
Στο 88' δεύτερη μεγάλη ευκαιρία για την Γραμμένη να ισοφαρίσει.Πάλι επίθεση από τα δεξιά και σέντρα η μπάλα φτάνει στην περιοχή στον Ελευθεριάδη δεν βάζει σωστά το σώμα στο πλασέ και στέλνει την μπάλα άουτ.

ΑΡΙΣΤΗ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΩΝ Κ.Κ. ΚΑΡΑΚΕΛΛΕ,ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ,ΤΑΣΙΟΥ

Οι συνθέσεις των 2 ομάδων:

ΑΚΡΙΤΑΣ ΝΕΑΣ ΚΡΩΜΝΗΣ: Γιάγκου,Ωρολογάς,Σαμουλαδάς,
Κουγιμτζίδης,Ταντσίδης,Κιουμουρτζής
(46' Καλοσίδης),Καπαγερίδης
(62'Δεληγιαννίδης),Σκηνίτης,Καλαϊτζίδης
(75' Σαββόγλου),Τσακίρης
(46' Καρατζιάς),Προκοπίου

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞ. ΓΡΑΜΜΕΝΗΣ:
Τσελεμπής,Αθανασιάδης
(56' Τσιόκας),Γαβράς,Παπαδόπουλος Α.(86'Ιβάνοφ),Τσαβδαρίδης,Κωνσταντινίδης,
Γεωργιάδης,Βαμβακίδης
(75' Παπαδόπουλος Ε.),Αμπατζόγλου,
Καγιάζης,Λύτρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου