Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Β2 ΟΜΙΛΟΣ 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (POST GAME)


0          -         3

Σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες ο Ακρίτας Νέας Κρώμνης ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις και κατάφερε να πετύχει την 3η νίκη του σε 4 αγωνιστικές παραμένοντας στην 1η θέση του Β2 ομίλου με μοναδική συγκάτοικο την Δόξα Κάτω Βροντούς.
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ακρίτας παρουσιάστηκε με διαφορετικό σχήμα κάτι που έδειξε πως το έκανε σκοπίμως ο προπονητής της ομάδας με στόχο να εξουδετερώσει τον επιθετικό Μαυρόπουλο των Λευκογείων που είναι και από τους πρώτους σκόρερ του ομίλου.Έτσι λοιπόν η ομάδα παρατάχθηκε με 3-4-3 σε αντίθεση με το 4-4-2 που ήταν το βασικό σχήμα στις προηγούμενες αγωνιστικές με σκοπό ένας από την αμυντική τριάδα να είναι "κολλημένος" πάντα πάνω του κάτι που αποδείχθηκε απολύτως σωστό καθώς ο επιθετικός των Αετών βρήκε ελάχιστο κενό χώρο.

Λεπτό προς λεπτό

Στο 17' σουτ του Καλαϊτζίδη μέσα από την περιοχή και δεξιά η μπάλα ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Αλεξίου
Στο 22' φάουλ για τα Λευκόγεια λίγα μέτρα έξω από την περιοχή.Απ' ευθείας εκτέλεση του Παπαδόπουλου η μπάλα καταλήγει στο τείχος στην επαναφορά σουτ του Μαυρόπουλου ελάχιστα άουτ.
Στο 39' προσπάθεια του Καλαϊτζίδη πασάρει αριστερά στον Προκοπίου που σουτάρει η μπάλα καταλήγει λίγο άουτ.

Ημίχρονο 0-0

Στο 56' σουτ του Δεληγιαννίδη έξω από την περιοχή μπλοκάρει ο Αλεξίου
Στο 58' ΓΚΟΛ 0-1 Ο Σκηνίτης κλέβει την μπάλα στο  άξονα πασάρει κάθετα για τον Καλαϊτζίδη αυτός με μία πίσω για τον Δεληγιαννίδη πασάρει αριστερά για τον Προκοπίου σπάει με την μία για τον Καλαϊτζίδη που ανατρέπεται μέσα στην περιοχή από τον Κιουγιουμτζόγλου πριν προλάβει να σουτάρει και ο διαιτητής καταλογίζει πέναλτι και αποβάλλει τον παίκτη των Λευκογείων.Ο Καλαϊτζίδης αναλαμβάνει την εκτέλεση και γράφει το
0-1
Στο 62' ΓΚΟΛ 0-2 Ο τερματοφύλακας των Λευκογείων Αλεξίου βγαίνει από την περιοχή του για να απομακρύνει δεν πιάνει όμως την μπάλα γεμάτα και η μπάλα καταλήγει στον Σκηνίτη που βρίσκεται 2-3 μέτρα μπροστά από την γραμμή του κέντρου επιχειρεί να κρεμάσει τον Αλεξίου από τα 50 μέτρα και τα καταφέρνει στέλνωντας την μπάλα στο δεξί παράθυρο του Αλεξίου.
Στο 75' ΓΚΟΛ 0-3 ο Σαμουλαδάς επιχειρεί κούρσα από τα αριστερά την κατάλληλη στιγμή πασάρει στον Προκοπίου που με διαγώνιο σουτ νικάει τον Αλεξίου και κάνει το 0-3
Στο 80' σουτ του Καλοσίδη έξω από την περιοχή η μπάλα τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι.Μεγάλη ευκαιρία για το
0-4

Οι συνθέσεις των 2 ομάδων:

ΑΕΤΟΙ ΛΕΥΚΟΓΕΙΩΝ:Αλεξίου,
Συμεωνίδης Θ.,Κατσακίδης,Χαλκίδης
(30' Συμεωνίδης Σ.),Μαββίδης,Κουρτίδης
(75' Μπαϊρακτάρης),Κεσκίνογλου
(70'Τακάλογλου),ΚιουγιουμτζόγλουΧ.,
ΚιουγιουμτζόγλουΕ.,
Παπαδόπουλος(67'Κουρουτζίδης),
Μαυρόπουλος

ΑΚΡΙΤΑΣ ΝΕΑΣ ΚΡΩΜΝΗΣ:
Μωυσίδης,Ωρολογάς,
Σαμουλαδάς,Κουγιμτζίδης,Θεοδωρίδης,
Μπράχια(65'Κιουμουρτζής),Σαββόγλου,
Σκηνίτης(74'Καλοσίδης)Καλαϊτζίδης
(84Πιστοφίδης),Δεληγιαννίδης
(56' Τσακίρης),Προκοπίου

ΑΡΙΣΤΗ Η ΔΙΑΤΗΣΙΑ ΤΩΝ Κ.Κ. ΑΧΘΟΦΟΡΙΔΗ,ΛΑΦΑΖΑΝΗ,ΜΑΡΜΑΡΙΔΗ


Παραπάνω παραθέτουμε φώτο με τον εκπληκτικό αγωνιστικό χώρο στο γήπεδο των Λευκογείων.Κι ενώ αρκετά γήπεδα ακόμα και σε παραπάνω κατηγορίες άρχισαν ήδη να παρουσιάζουν κακή εικόνα οι άνθρωποι της ομάδας των Λευκογείων είναι πραγματικά άξιοι συγχαρητηρίων για την εικόνα του αγωνιστικού τους χώρου.

ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΚΡΙΤΑ ΝΕΑΣ ΚΡΩΜΝΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΩΝ ΑΕΤΩΝ ΛΕΥΚΟΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ 2ου ΓΥΡΟΥ.ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΟΓΕΙΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΖΗΛΕΨΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου