Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Β2 ΟΜΙΛΟΣ 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (POST GAME)


2          -          2

Από την αρχή γνωρίζαμε πως είναι το παιχνίδι της αγωνιστικής στον Β2 όμιλο και οι 2 ομάδες δεν μας διέψευσαν στο ελάχιστο.Αναδείχθηκαν ισόπαλες σε ένα παιχνίδι όπου και οι 2 θα μπορούσαν να φύγουν νικήτριες.Με πολλές φάσεις εκατέρωθεν,με δυνατές μονομαχίες και σκληρά μαρκαρίσματα και με έναν τρελό ρυθμό στο τελευταίο εικοσάλεπτο.
Οι "Κεραυνοί" του Στέφανου Φεστερίδη μπήκαν δυνατά στο γήπεδο και κατάφεραν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους.Απέναντί τους είχαν για 70'!!! λεπτά έναν πολύ κακό Ακρίτα,πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού και κατάφεραν να προηγηθούν με 0-2 Στο 70' η αλλαγή συστήματος από 4-4-2 σε 3-4-3 καθώς και οι αλλαγές δίνουν στον "εξαφανισμένο" έως τότε Ακρίτα φτερά και όχι μόνο φτάνει στην ισοφάριση μέσα σε πέντε λεπτά από το 80' έως το 85' αλλά έχει και την τεράστια ευκαιρία να κλέψει το ματς στο 91'.

Λεπτό προς λεπτό

Στο 15' Ο Καλαϊτζίδης μπαίνει στην περιοχή από αριστερά σουτάρει και διώχνει σε κόρνερ ο Μπραζιώτης.
Στο 31' ωραία εκτέλεση φάουλ του Μελίδη αποκρούει ο Μωυσίδης.
Στο 35' σέντρα από αριστερά του Μπράχια στον Δεληγιαννίδη δίνει δεξιά για τον Σαββόγλου που σουτάρει και ο Καρατάσιος προλαβαίνει και διώχνει σε κόρνερ με προβολή.
Στο 41' ΓΚΟΛ 0-1 σέντρα από αριστερά για τον Κεραυνό δεν μπορούν οι 2 παίκτες του Ακρίτα να απομακρύνουν η μπάλα φτάνει στον Μελίδη που δεν συγχωρεί και με ξερό σουτ στέλνει την μπάλα στο αριστερό παράθυρο του Μωυσίδη.
Στο 49' ΓΚΟΛ 0-2 το ίδιο δυνατά ξεκινάει και το δεύτερο ημίχρονο το Αρκαδικό.Μετά από πλάγιο από δεξιά για τον Ακρίτα χάνεται η μπάλα και βγαίνει κάθετη μπαλιά από τον Τσέλα στον Μελίδη την κατάλληλη στιγμή σπάει την μπάλα στον επερχόμενο Παλατσίδη που με πλασέ νικάει τον Μωυσίδη και κάνει το 0-2.
Στο 60' ο Καλαϊτζίδης περνάει τον προσωπικό του αντίπαλο προλαβαίνει και την έξοδο του τερματοφύλακα τον οποίο πλασάρει από πάνω και η μπάλα καταλήγει ελάχιστα άουτ.
Στο 73' μεγάλη ευκαιρία για υον Ακρίτα.Φάουλ από δεξιά σαν κοντινό κόρνερ με τον Σαββόγλου στο δεύτερο δοκάρι ο Ταντσίδης σπάει με κεφαλιά την μπάλα στον Καλοσίδη όπου δεν μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 81' ΓΚΟΛ 1-2 Φάουλ 5 μέτρα έξω από την περιοχή για τον Ακρίτα.Ο Κιουμουρτζής αναλαμβάνει την εκτέλεση και πάει να παίξει γρήγορα αριστερά τον Προκοπίου.Η μπάλα ανακόπτεται με το χέρι από παίκτη του τείχους και ο κ. Πουλικίδης καταλογίζει το πέναλτι.Την εσχάτη των ποινών αναλαμβάνει ο Καλαϊτζίδης ευστοχεί και ξαναβάζει στο ματς τον Ακρίτα.
Στο 83' ευκαιρία για το Αρκαδικό να τελειώσει το ματς όταν όλος ο Ακρίτας πιέζει για την ισοφάριση φεύγει στην κόντρα ο Μελίδης που από θέση μέσα και δεξιά στην περιοχή σουτάρει και ο Μωυσίδης αποκρούει με τα ακροδάχτυλα.
Στο 85' σέντρα του Σαμουλαδά η μπάλα φτάνει στον Τσακίρη στρώνει την μπάλα στον Προκοπίου και με σουτ νικάει τον Μπραζιώτη και κάνει το 2-2.
Στο 91' τεράστια ευκαιρία να κλέψει το ματς ο Ακρίτας.Φάουλ από δεξιά που κερδίζει ο Τσακίρης.Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Καλαϊτζίδης στέλνει την μπάλα στο παράθυρο του Μπραζιώτη ο οποίος κάνει την απόκρουση του αγώνα με τα ακροδάχτυλα και κρατάει το 2-2 πετώντας την μπάλα σε κόρνερ.

Οι συνθέσεις των 2 ομάδων:

ΑΚΡΙΤΑΣ ΝΕΑΣ ΚΡΩΜΝΗΣ: Μωυσίδης,Καπαγερίδης,Ωρολογάς,
Κουγιμτζίδης
(61' Τσακίρης),Ταντσίδης,Καλοσίδης
(80' Σαμουλαδάς),Σκηνίτης
(78' Κιουμουρτζής),Σαββόγλου,Καλαϊτζίδης,
Δεληγιαννίδης(67' Προκοπίου),Μπράχια

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ:
Μπραζιώτης,Παυλίδης,Τσέλας,Ποιμενίδης,
Ορφανίδης,Μωυσιάδης,Παϊσίδης
(28' Κατόγλου)Παλατσίδης
(75' Ψυχράμης),Μιχαήλ
(62' Σανίτσας),Καρατάσιος
(80' Χατζηθεοδωρίδης),Μελίδης

ΑΡΙΣΤΗ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΩΝ Κ.Κ. ΠΟΥΛΙΚΙΔΗ,ΜΙΜΑΝΗ,ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΔΗ

Δηλώσεις έκανε μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής της ομάδας του Ακρίτα Νεας Κρώμνης κ. Μεσσίνης:
"Ήταν ένα παιχνίδι ντέρμπι όπως το περιμέναμε.Μόνο που εμείς για 70' λεπτά το αντιμετωπίσαμε ως φιλικό προετοιμασίας.Δυστυχώς κάποιοι παίκτες μας είχαν πολύ κακή αγωνιστική συμπεριφορά σήμερα.Μετά το 70' και με την αλλαγή συστήματος και προσώπων είμασταν άλλη ομάδα.Στο τέλος είχαμε και την ευκαιρία να κλέψουμε το ματς.Δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τα τελευταία 20'.Αλλά αυτό δεν πρέπει να ξανασυμβεί.Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας και στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά και στο εξωαγωνιστικό.Πρέπει όλοι από εδώ και πέρα να καταλάβουν πως έχουν αρχίσει τα επίσημα ματς και να αναλάβουν τις ευθύνες τους.Συγχαρητήρια και στο Αρκαδικό και προσωπικά στον κ. Φεστερίδη.Έχουν καλή ομάδα και τους εύχομαι να πετύχουν τους στόχους τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου