Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΥΠΕΛΛΟ 2η ΦΑΣΗ (POST GAME)


Από την αρχή γνωρίζαμε πως τα Κύργια ήταν το φαβορί της αναμέτρησης κάτι που το επιβεβαίωσαν,πολύ πιο δύσκολα όμως από ότι δείχνει το τελικό σκορ.Κι αυτό γιατί η ομάδα μας απώλεσε σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει κι αυτή κατά την διάρκεια του παιχνιδιού που ίσως να άλλαζαν την ροή του ματς.Τα Κύργια έδειξαν ακόμη μια φορά πως διαθέτουν μονάδες που θα ζήλευαν ακόμη και ομάδες της Α' κατηγορίας.Παρόλο αυτά έδειξαν ότι θέλουν δουλειά κυρίως στα μετόπισθεν για να αποδώσουν ακόμη καλύτερα.Βέβαια ο πολύπειρος προπονητής κ. Ζεκερίδης έχει τον χρόνο και τους παίκτες για να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα.

Λεπτό προς λεπτό
Στο 15' τα δύο εξτρέμ της ομάδας μας συνδυάζονται άψογα καθώς ο Τσακίρης από θέση έξω αριστερά αλλάζει τελείως το παιχνίδι για τον Σαββόγλου και μπαίνει στην περιοχή όπου με την σειρά του κάνει παράλληλη σέντρα και ξαναβρίσκει τον Τσακίρη που πιάνει στην κίνηση το δυνατό σουτ αλλά η μπάλα καταλήγει στην αγκαλιά του τερματοφύλακα.
Στο 25' Ο Μπράχια από αριστερά περνάει τον αντίπαλο του βγάζει παράλληλη σέντρα κάνεις όμως δεν βρίσκεται στην πορεία της μπάλας.Περνάει ανεκμετάλλευτη και αυτή η προσπάθεια.
Στο 37' ΓΚΟΛ 1-0 Σέντρα από δεξιά του Γρηγοριάδη,ο Θεοδωρίδης δεν μπορεί να απομακρύνει την μπάλα και την στέλνει στο βάθος της εστίας της ομάδας μας σημειώνοντας αυτογκόλ.
Στο 54' μεγάλη στιγμή για τον Ακρίτα.Μπαλιά του Θεοδωρίδη στον Πατσούκη μπαίνει στην περιοχή περνάει τον αντίπαλό του σουτάρει και ενώ η μπάλα κατευθύνεται στην εστία παρεμβάλλεται αμυντικός και στέλνει με το κεφάλι την μπάλα σε κόρνερ.
Στο 55' ΔΟΚΑΡΙ ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας.Ο Σαμουλαδάς από δεξιά κερδίζει 2 κόντρες και στρώνει την μπάλα στον Τσακίρη που σουτάρει και στέλνει την μπάλα στο κάθετο δοκάρι.
Και κάπου εκεί ισχύει ο νόμος του ποδοσφαίρου που λέει πως αν δεν σκοράρεις εσύ σκοράρει ο αντίπαλος.
Στο 70' ΓΚΟΛ 2-0 Μπαλιά του Μουρατίδη έξω δεξιά παράλληλη σέντρα του Γρηγοριάδη και ο Σουβλέρης Φ. στέλνει την μπάλα στα δίχτυα σε κενή εστία.
Στο 73' Σέντρα του Σαββόγλου από δεξιά δεν απομακρύνει κανείς η μπάλα καταλήγει στον Μπράχια που από πολύ πλάγια θέση στέλνει την μπάλα λίγο άουτ.
Στο 75' ΓΚΟΛ 3-0 Κάθετη πάσα του Μουρατίδη στον Περπερίδη γράφει το τελικό 3-0.

Δηλώσεις έκανε μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής του Ακρίτα κ. Μεσσίνης στο επίσημο blog της ομάδας μας.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:"Σίγουρα από την αρχή γνωρίζαμε πως είχαμε μια πολύ δύσκολη αποστολή απέναντι ίσως στην καλύτερη ομάδα της κατηγορίας.Παρόλο αυτά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τα παιδιά,είχαμε και εμείς τις φάσεις μας στο παιχνίδι κυρίως όσο το ματς ήταν ακόμα στο 1-0.Αν σκοράραμε εκεί πιστεύω θα βλέπαμε τελείως διαφορετικό παιχνίδι γιατί το άγχος θα μεταφερόταν στα Κύργια.Συνεχίζουμε δυνατά,κοιτάμε τώρα το ματς με την Αργυρούπολη όπου θέλουμε να διπλασιάσουμε τις νίκες μας.Συγχαρητήρια στα Κύργια για την πρόκριση και στον προπονητή κ. Ζεκερίδη που του εύχομαι να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει για την ομάδα του".

Α.Ε. ΚΥΡΓΙΩΝ: Καγγελίδης
(75' Τζιαμούζας),Αρβανιτίδης,Πιστικός,
Ζαπουνίδης(55' Γρηγοριάδης Κ.),Χριστοφορίδης,Ζούφι,Σουβλέρης
(80' Τανίδης),Πρίτσιου,Μουρατίδης,
Περπερίδης,Γρηγοριάδης Α.
(36' Δεληκωστίδης)
ΑΚΡΙΤΑΣ Ν. ΚΡΩΜΝΗΣ:
Μωυσίδης,Ωρολογάς,
Σαμουλαδάς
(55' Πατσούκης),Κουγιμτζίδης,Θεοδωρίδης,
Καλοσίδης,Σαββόγλου,Σκηνίτης,Τσακίρης
(85' Χατζής),Μπράχια,Προκοπίου
(70' Δεληγιαννίδης-77' Σιαμανής)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου