Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Β2 ΟΜΙΛΟΣ 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (POST GAME)



4         -         0

Ευρεία σε έκταση νίκη πέτυχε ο Ακρίτας Νέας Κρώμνης επί του Ποντιακού Αργυρούπολης με σκορ 4-0 και σε συνδυσμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα αναρριχήθηκε στην κορυφή του Β2 Ομίλου με μοναδικό συγκάτοικο τους Αετούς Λευκογείων.Οι δύο ομάδες είναι και οι μοναδικές που έχουν καταφέρει να κάνουν το 2 στα 2.Στα αγωνιστικά ο Ακρίτας ήταν ανώτερος σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και μπορούσε να πετύχει και άλλα τέρματα και ο Ποντιακός έδειξε πως θέλει αρκετή δουλειά το ρόστερ που δημιουργήθηκε τις τελευταίες βδομάδες.Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού είναι πως 2 παίκτες του Ποντιακού, ο Γεώργιος Καρατζιάς και ο Θεόδωρος Ταγκαλίδης αντιμετώπιζαν την "παλιά" τους ομάδα την οποία υπηρέτησαν αρκετά χρόνια.

Λεπτό προς λεπτό

Στο 7' Σέντρα από δεξιά με τον Σαββόγλου για τον Προκοπίου που σουτάρει αλλα ο Ταγκαλίδης απομακρύνει σε κόρνερ.
Στο 16' Ο Τσακίρης σεντράρει απο δεξιά η μπάλα απομακρύνεται ελάχιστα από τους αμυντικούς που δεν την βρίσκουν γεμάτα με σκοπό να στρωθεί στον Δεληγιαννίδη με την μία πραγματοποιεί δυνατό σουτ και η μπάλα ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ταγκαλίδη.
Στο 25' σέντρα του Σαββόγλου από τα δεξιά στο δεύτερο δοκάρι και από το ύψος της μικρής περιοχής ο Καλαϊτζίδης πιάνει την κεφαλιά αλλά η μπάλα καταλήγει ελάχιστα άουτ.
Στο 29' ΓΚΟΛ 1-0 Η πίεση του Ακρίτα καρποφορεί και το γκολ έρχεται με τον Σκηνίτη που κλέβει την μπάλα έξω από την περιοχή του Ποντιακού και με ξερό αριστερό σουτ στέλνει την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Ταγκαλίδη.Ίσως ένα από τα ομορφότερα γκολ της αγωνιστικής.
Στο 63' ΓΚΟΛ 2-0 Κλέψιμο της μπάλας στα δεξιά της άμυνας του Ποντιακού από τον Μπράχια που περνάει τον προσωπικό του αντίπαλο και με σουτ από τα 25 μέτρα στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Ταγκαλίδη.
Στο 68' η πρώτη φάση για την Αργυρούπολη.Ο Μελικίδης εκτελεί φάουλ από τα αριστερά και ο Χαντζίδης θα πιάσει την κεφαλιά για να περάσει ελάχιστα άουτ από το κάθετο δοκάρι του Γιάγκου.
Στο 74' ΓΚΟΛ 3-0 Κάθετη πάσα του Καλαϊτζίδη στον Τσακίρη που μπαίνει από τα δεξιά στην περιοχή γίνεται αποδέκτης της και πλάσαρει ψύχραιμα τον Ταγκαλίδη κάνοντας το 3-0.
Στο 78' ΓΚΟΛ 4-0 Κάθετη πάσα του Μπράχια στον Προκοπίου περνάει τον προσωπικό του αντίπαλο και πλασάρει διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Οι συνθέσεις των 2 ομάδων

ΑΚΡΙΤΑΣ ΝΕΑΣ ΚΡΩΜΝΗΣ:
Γιάγκου,Σαββόγλου,Σαμολαδάς,
Κουγιμτζίδης,Καλοσίδης,Μπράχια,Τσακίρης,Σκηνίτης,
Καλαϊτζίδης,Δεληγιαννίδης
(75' Καπαγερίδης),Προκοπίου
ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ:
Ταγκαλίδης,Πλακίδης,Μελικίδης
(54' Χατζηβασιλείου),Νασλίδης
(24'Χατζηλαζάρου),Μουλαδάκης,Χαντζίδης,Λαφτσόγλου
(59' Κατσαρός),
Ελευθεριάδης,Βασιλειάδης,Παπαϊγνατίου,
Καρατζιάς

ΑΡΙΣΤΗ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΩΝ Κ.Κ. ΔΗΛΓΕΡΑΚΗ,ΓΚΑΪΤΑΤΖΗ,ΛΑΦΑΖΑΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου