Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (POST GAME)


1           -           3

Δύο στα δύο για την ομάδα μας απέναντι στην Δόξα Μικρόπολης (μετά τον αγώνα του Κυπέλλου την προηγούμενη Κυριακή) αυτή την φορά για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.Η ομάδα μας επικράτησε με σκορ 1-3 σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι με αρκετές φάσεις και από τις 2 ομάδες.

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Στο 7' πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα μας με το φαλτσαριστό πλασέ του Καλαϊτζίδη ελάχιστα άουτ.
ΓΚΟΛ!!! Στο 15' μετά από κάθετη πάσα του Δεληγιαννίδη ο Σκηνίτης πλασάρει ψύχραιμα τον Χατζηδιάκο και γράφει το 0-1.
ΓΚΟΛ!!! Στο 31' μετά από εκτέλεση φάουλ του Ψυλλίδη στο ύψος του κέντρου και δεξιά ο Μητούσης νικάει με προβολή με το γόνατο τον Γιάγκου μετά από άστοχη έξοδο του και κάνει το 1-1.
Στο 43' κάθετη πάσα του Μπράχια στον Καλαϊτζίδη με πλασέ νικάει τον Χατζηδιάκο αλλά η μπάλα καταλήγει στο δεξί κάθετο δοκάρι και απομακρύνουν οι αμυντικοί.
2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ
ΓΚΟΛ!!! Στο 61' βαθιά μπαλιά του Θεοδωρίδη,η μπάλα διεκδικείται από τον Καραταϊρίδη της Δόξας και τον Καλαϊτζίδη του Ακρίτα ο δεύτερος τσιμπάει την μπάλα και αναγκάζει τον κεντρικό αμυντικό της Δόξας να τον ανατρέψει εντός περιοχής και τον κ. Παρχαρίδη να σφυρίξει πέναλτι.Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Καλαϊτζίδης και στέλνει την μπάλα στην δεξιά γωνία του Χατζηδιάκου γράφοντας το 1-2.
Στο 66' εκτέλεση κόρνερ από αριστερά για την Δόξα με τον Βασιλειάδη με κεφαλιά ο Μητούσης στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
ΚΟΚΚΙΝΗ!!! Στο 72' φάουλ στο ύψος του κέντρου και αριστερά για την Δόξα.Ο Κουγιμτζίδης μετά το φάουλ κάνει καθυστερήσεις παίρνοντας την μπάλα μαζί του και ο Μεγαρισιώτης τον κλωτσάει εκτός φάσης από πίσω.Σωστά ο κ. Παρχαρίδης δείχνει την κίτρινη κάρτα στο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας και κόκκινη στον ποδοσφαιριστή της Δόξας για χτύπημα εκτός φάσης.
ΓΚΟΛ!!! Στο 81' μετά από κούρσα του Σαββόγλου από δεξιά δίνει πάσα στον Τσακίρη όπου με την σειρά του βρίσκει τον Κιουμουρτζή που με εκπληκτικό αριστερό σουτ στην δεξιά γωνία νικάει τον Χατζηδιάκο και γράφει το τελικό 1-3.

ΑΡΙΣΤΗ Η ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΜΙΚΡΟΠΟΛΗΣ.
ΑΡΙΣΤΗ Η ΔΙΑΤΗΣΙΑ ΤΩΝ Κ.Κ. ΠΑΡΧΑΡΙΔΗ,ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ,ΣΟΥΛΤΙΚΑ.

Δόξα Μικρόπολης: Χατζηδιάκος,Φωτακίδης,Bairaktari
(59' Γεωργουλίδης),Καραταϊρίδης(69' Ωραιόπουλος),Κάσταρης,Μεγαρισιώτης,Βασιλειάδης,
Μητούσης,Χρουσταλίδης,Λατσίνογλου (65' Καραγιαννίδης),Ψυλλίδης

Ακρίτας Νέας Κρώμνης: Γιάγκου,Καπαγερίδης (65' Τσακίρης),Ωρολογάς,Κουγιμτζίδης,
Θεοδωρίδης,Καλοσίδης,Σαββόγλου,Σκινίτης,Καλαϊτζίδης (73' Σιαμανής),Δεληγιαννίδης (79' Κιουμουρτζής),Μπράχια (81' Σαμουλαδάς)

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου